RESERVATION: (+34) 620724311

Inici

OBERT A PARTIR DEL PROPER DIVENDRES 19 DE FEBRER!!

         

Benvinguts

Petita História

La proposta culinaria del Xef Albert Jubany i del seu equip, es contemporànea i passa per una reinterpretació de la cuina de tradició i vanguardista amb creacions propies. La passió, el equilibri i l'atreviment, son les parauales que ens poden definir.
El restaurant va obrir les seves portes el 2015, i rápidament es va guanyar l'estima i admiració de qui ens va coneixer en el nostre petit i peculiar espai gastronómic, on sempre ens hem destacat per tenir una personalitat propia, una idea gastronòmica diferent a la Vall d'Aran i que conjuntament amb un tracte espectacular i proper que Dolors brinda en la sala, fa de la visita a Eth Bistró una experiència plena.
El restaurant está ubicat en una zona privilegiada, semi-peatonal, com es el Passeig dera Llibertat, en ple centre de la plaça Sant Orenç a Vielha.
El local té dos zones clarament diferenciades, d'una part, la sala principal amb una capacitat de unes 26 persones, i la sala privada, amb capacitat de fins a 18 persones. A l'estiu també es pot gaudir d'una terrassa exclusiva, on les vistes de les muntanyes que ens rodejen, fa que disfrutar d'un dinar o sopar a Eth Bistró, sigui tota una experiència realment plaentera.
En 2018, Eth Bistró, es va convertir en el primer restaurant Certificat Marca de Garantia Gamba de Palamós de tota la provincia de Lleida, i aquesta aposta ha fet que molta clientela que ens arriva d'arreu del país, pugui disfrutar i degustar un producte exclusiu, amb un sabor, aroma de mar, i textura únics.
Per nosaltres, será un autèntic player el poder revre'ls a casa nostre, i disfrutar conjuntament moments, on el compartir, on la alegria, i el descovriment per ambdues parts, sigui quelcom més que una experiència gastronómica.
Us esperém a Eth Bistró!

Albert Jubany Vera

Identitat Propia

Reserva la teva Taula