RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

Inici

CUINA CONTEMPORANEA I DE PRODUCTE

OFERTA GASTRONÒMICA, FENT UN HOMENATGE PERMANENT ALS MILLORS PRODUCTES DEL PAIS.

         

Benvinguts

Petita História

La proposta culinaria del Xef Albert Jubany i del seu equip, es contemporànea i passa per una reinterpretació de la cuina de tradició i vanguardista amb creacions propies. La passió, el equilibri i l'atreviment, son les parauales que ens poden definir.
El restaurant va obrir les seves portes el 2015, i rápidament es va guanyar l'estima i admiració de qui ens va coneixer en el nostre petit i peculiar espai gastronómic, on sempre ens hem destacat per tenir una personalitat propia, una idea gastronòmica diferent a la Vall d'Aran i que conjuntament amb un tracte espectacular i proper que Dolors brinda en la sala, fa de la visita a Eth Bistró una experiència plena.
El restaurant está ubicat en una zona privilegiada, semi-peatonal, com es el Passeig dera Llibertat, en ple centre de la plaça Sant Orenç a Vielha.
El local té dos zones clarament diferenciades, d'una part, la sala principal amb una capacitat de unes 26 persones, i la sala privada, amb capacitat de fins a 18 persones. A l'estiu també es pot gaudir d'una terrassa exclusiva, on les vistes de les muntanyes que ens rodejen, fa que disfrutar d'un dinar o sopar a Eth Bistró, sigui tota una experiència realment plaentera.
En 2018, Eth Bistró, es va convertir en el primer restaurant Certificat Marca de Garantia Gamba de Palamós de tota la provincia de Lleida, i aquesta aposta ha fet que molta clientela que ens arriva d'arreu del país, pugui disfrutar i degustar un producte exclusiu, amb un sabor, aroma de mar, i textura únics.
Per nosaltres, será un autèntic player el poder revre'ls a casa nostre, i disfrutar conjuntament moments, on el compartir, on la alegria, i el descovriment per ambdues parts, sigui quelcom més que una experiència gastronómica.
Us esperém a Eth Bistró!

Albert Jubany Vera

Identitat Propia

PER LES RESERVES… 

Tfn contacte: 628 80 37 47

(DOLORS)

CONFIRMA LA TEVA RESERVA

A continuació podràs formalitzar i finalitzar la teva reserva mitjançant pagament previ
després d’haver realitzat la reserva de la taula i haber-ne rebut la confirmació.

Per fer això, necessitarem que completis el següent formulari:

*
*

-POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ-

  • Una vegada feta la reserva a través del motor web rebrà un correu electrònic confirmant la validesa de la mateixa amb tota la informació corresponent; per confirmar la reserva haureu de fer un pagament per Bizum o targeta de 15€ per persona.
  • Només una vegada reconfirmada la reserva per vostè fent el pagament, tindrà la reserva completament confirmada.
  • Si ho preferiu, podeu fer la confirmació trucant al telèfon del restaurant abans de la data de reserva.
  • En cas que els comensals no es presentessin, no existís cap avís per part seva o no cancel·lin amb un mínim d’antelació
    a l’hora reservada, es procediria a passar l’import corresponent per persona, a la política de cancel·lació associada.

—-

He llegit i accepto la Política de Cancel·lació: *

—-