RESERVATION: (+34) 628803747 Dolors

Inici

ETH BISTRÓ, CONCEPTE MEDITERRANI

El 2015, Albert Jubany i Dolors Vilalta, varen començar un camí, que any a any ha anat guanyant el respecte i l’admiració de qui ens ha visitat, i que aquest estiu arriva ja a la seva novena temporada. I ho fa amb un concepte més madur, arriesgat, elegant i mes mediterrani que mai, amb el toc innovador de la alta cuina moderna. Un concepte, que ens ha portat el mes de març de 2024 , a esser galardonats amb un Sol Repsol de la prestigiosa Guía Repsol, i a ser un restaurant recomanat per la Guía Michelin desde fa ja 6 anys.

El Mediterrani, la seva cuina, la seva tradició, les seves formes de fer, la seva cultura e historia, son el fil conductor de aquesta nova experiencia  que Albert Jubany porta al cor de la Vall d’Arán. 

HOMENATGE PERMANENT AL PRODUCTE

La proposta culinaria del chef Albert Jubany, i del seu equip es contemporànea i pasa per una reinterpretació de la cuina de tradició i vanguardista ammb creacions propies. Pasió, equilibri, evolució, innovació i sobre tot atreviment.
El restaurant va obrir les seves portes al 2015, i rapidament se va guanyar el reconeixement i l'admiració de qui a visitat el nostre peculiar espai gastronòmic. Sobre tot per tenir una personalitat e idea pròpia provinent del cor de l'empordà. En aquells moments, l'aposta no era rés sencilla, ja que un concepte com el que nosaltres portavem, practicament no existia a la Vall d'Arán, però això va servir per posicionar-nos com a restaurant de qualitat i sobre tot diferent a la oferta que podies trovar en general. Qui ens visita , no només disfrutará d'una oferta gastronòmica de altissim nivell, on portem els productes mes exclusius, sino que trovará un tracte espectacular, proper i profesional que Dolors a sala brinda a tota la nostra clientela, per fer de la seva estància, tota una experiència de vida.
El 2018, Eth Bistró es converteix en el primer restaurant Certificat amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós de toda la provincia de Lleida, i aquella aposta va fer que moltissima clientela que ens visita, i no té accés habitualment a aquest apreciat i espectacular producte, pugui disfrutar de la seva frescor, aroma de mar, d'unes gambes excepcionals, preparades de diferents manenes, a qui també els hem fet un menú exclusiu, per poder disfrutar del seu excel.lent sabor.
Per a nosaltres, será un plaer el poder rebrels a casa nostra, i disfrutar conjuntament de moments on el compartir, on l'alegria i el descovriment mutuo, sigui quelcom més que una experiència gastronòmica.

Benvinguts a Eth Bistró!!

Albert Jubany Vera

RESERVA LA TEVA TAULA

Identitat Propia