MENÚ DEGUSTACIÓ SIBARITA
(Menú per servir en taula completa. Exclusivament per el migdia, en segon torn de sopars o en el menjador privat)
ENTRETENIMENTS
Petites degustacions per obrir boca
—
GAMBA DE PALAMÓS
Tartar de gamba de Palamós, amulsió del seu corall i caviar
—
CENTOLLA DEL CANTÀBRIC
Caneló de txangurro a la donostiarra, crema de garota, pil-pil de plancton marí i alga
—
LA GAROTA
Garota farcida de butifarra negra, gratinada al cava amb caviar
—
MAR I MONTANYA
Kokotxes de lluç amb pil-pil de foie
—
PEIX DE ROCA
Roger de roca en “suquet” de les seves espines, parmentier de trompeta i crema de pesols
—
EL REI DEL MAR
Llamantol nacional en brasa kamado, velouté del seu corall i 5 gr de caviar
-o-
UNA DE LES MILLORS AUS DEL MON
Colomí de Bresse, la seva roial, crema de carbassa i gelée de pera
—
POSTRES
Tiramisú de garota i caviar
148,00€
(IVA inclòs. Aigua, pà i café inclòs en preu)
DESCOBREIX LA FILOSOFIA GASTRONÒMICA D'UNA TERRA ESPECTACULAR
