MENÚ FONDUE FORMATGES SUISSOS
45€/pers (IVA inclòs)
(Format por entrant, fondue i postre. Mínim 2 pers. Preu/pers.)
ENTRANTS (a escollir)
CROQUETES DE GAMBA, ROMESCO, MAIONESA DE SAFRÀ I ALL I OLI D’ALL NEGRE
CEPS SALTEJATS EN EL SEU PIL-PIL, POLS DE FOIE, ROVELL D’OU I TÒFONA
TARTAR DE TOMAQUET, VICHYSSOISE DE POMA, PERA I APIT, GELAT DE RECUIT, ANXOVA I SABLÉ DE COMTÉ
FONDUES SUISSES (a escollir)
(Pa de fondue servit per Forn Codina. Millor obrador de Catalunya 2019)
FONDUE TRADICIONAL DE 3 FORMATGES SUISSOS
FONDUE AMB TÒFONA BLANCA DEL PIEDMONT (8€/Supl.)
FONDUE DE FORMATGE BLAU I TÒFONA (6€/Supl.)
POSTRES CASSOLANS (a escollir)
XUIXO DE GIRONA DE CHEESECAKE AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS
CREMA CATALANA EN ESCUMA, GELAT DE VIOLETA I MADUIXES
GELAT DE CITRIC DE VERDURES I GERDS
ELS MILLORS FORMATGES SUISSOS EN UNA FONDUE EXCEPCIONAL
