RESERVATION:
(+34) 628803747 (M. Dolors)
BOOK NOW
Toggle navigation
Inici
LA CARTA BISTRONOMI-K
MENUS GASTRONÒMICS
MENÚ PASSEIG ETH BISTRÓ
MENÚ CAVIAR EXPERIENCE
MENÚ GAMBA DE PALAMÓS
MENU FONDUE SUISSA
NIT DE CAP D’ANY
NIT DE NADAL
GALERIA
INFO
×
E-MAIL:
d.vilalta@hotmail.es
MENU FONDUE SUISSA
bistrovielha
>
MENU FONDUE SUISSA
MENU FONDUE SUISSA
MENÚ FONDUE SUISSA 40€/Pers
(Menú format per entrant, fondue a escollir i postre. Begudes no incloses. IVA inclòs)
Foie mi-cuit amb mermelada de figues i torradetes
-ò-
Famoses croquetes de gamba de Palamós
-ò-
Ceps saltejats, foie, tòfona i rovell d’ou
————
Fondue de formatges suissos tradicional servit en pà de Forn Codina (millor obrador de Catalunya 2019)
-o-
Fondue de formatges amb tòfona blanca o de ceps i múrgoles (Supl. 9€/pers)
-o-
NOVETAT 2021
Fondue de formatge blau trufat servit en pa de Forn Codina (Supl. 10€/pers))
————-
Gelat de cítrics i verdures
-o-
Coulant d’avellana amb coulis de pressec i gelat de mango
-o-
Tarta Fina de poma de Girona amb gelat de vainilla
(MENÚ PER A MÍNIM 2 PERSONES)