RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

MENU FONDUE SUISSA

MENU FONDUE SUISSA

MENÚ FONDUE FORMATGES SUISSOS

 (Format por entrant a escollir, fondue i postre també a escollir)

 

ENTRANTS (a escollir)

CROQUETES DE GAMBA, ROMESCO, MAIONESA DE SAFRÀ I ALL I OLI D’ALL NEGRE

CEPS SALTEJATS EN EL SEU PIL-PIL, POLS DE FOIE, ROVELL D’OU I TÒFONA

TARTAR DE TOMAQUET, VICHYSSOISE DE POMA I APIT, GELAT DE TOMAQUET, SARDINA FUMADA, RAÏM I PERA

FONDUES SUISSES (min. 2 pers)

 (Pa de fondue servit per Forn Codina. Millor obrador de Catalunya 2019)

FONDUE TRADICIONAL DE 3 FORMATGES SUISSOS

FONDUE AMB TÒFONA BLANCA DEL PIEDMONT (8,00)

 FONDUE DE FORMATGE BLAU I TÒFONA (6,00)

NOVETAT!!! PA RUSTIC CELIAC PER A FONDUES (5,00)

 

POSTRES CASSOLANS (a escollir)

TARTA TATIN FINA DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA I POMA

CREMA CATALANA EN ESCUMA, GELAT DE VIOLETA I MADUIXES

GELAT DE CITRIC DE VERDURES I GERDS

 

50,00€

(IVA inclòs. Begudes no incloses)

ELS MILLORS FORMATGES SUISSOS EN UNA FONDUE EXCEPCIONAL