MENÚ FONDUE FORMATGES SUISSOS
(Format por entrant a escollir, fondue i postre també a escollir)
ENTRANTS (a escollir)
CROQUETES DE GAMBA, ROMESCO, MAIONESA DE SAFRÀ I ALL I OLI D’ALL NEGRE
CEPS SALTEJATS EN EL SEU PIL-PIL, POLS DE FOIE, ROVELL D’OU I TÒFONA
TARTAR DE TOMAQUET, VICHYSSOISE DE POMA I APIT, GELAT DE TOMAQUET, SARDINA FUMADA, RAÏM I PERA
FONDUES SUISSES (min. 2 pers)
(Pa de fondue servit per Forn Codina. Millor obrador de Catalunya 2019)
FONDUE TRADICIONAL DE 3 FORMATGES SUISSOS
FONDUE AMB TÒFONA BLANCA DEL PIEDMONT (8,00)
FONDUE DE FORMATGE BLAU I TÒFONA (6,00)
NOVETAT!!! PA RUSTIC CELIAC PER A FONDUES (5,00)
POSTRES CASSOLANS (a escollir)
TARTA TATIN FINA DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA I POMA
CREMA CATALANA EN ESCUMA, GELAT DE VIOLETA I MADUIXES
GELAT DE CITRIC DE VERDURES I GERDS
50,00€
(IVA inclòs. Begudes no incloses)