RESERVATION: (+34) 628803747 Dolors

CAVIAR EXPERIENCIE

CAVIAR EXPERIENCIE

MENÚ EXPERIÈNCIA CAVIAR

(Menú exclusivament per encarregar sota reserva previa de mínim 72h)

LA DEGUSTACIÓ

Degustació de 30gr de caviar Beluga huso huso (Paris 1925) origen Irán amb blinis, vodka o copa de champagne

-o-

Degustació de 30gr de caviar Ossetra (Paris 1925) amb blinis, vodka o copa de champagne

OSTRA

Ostra Guillardeau nº 2, en brasa, reducció de caça, llima i salicòrnia amb caviar Imperial

GAROINA I GAMBA

Garota al natural farcida de tartar de gamba i caviar Ossetra

SEPIA

Sèpia en tartar, ajoverde de festucs, coulis de raïm i caviar Nacaríi

CENTOLLA I ANGUL.LA

Centolla del Cantàbric desmigada, gazpachuelo del seu interior, angul.la i caviar Imperial

IBÈRIC

Papada ibérica 36h de cocció, reducció de suc de garrinet, salsifí i caviar Amur Beluga

ANGUIL.LA I PÈSOL LLÀGRIMA

Pèsols llàgrima del Maresme, amb el seu pil-pil i vel, anguil.la fumada i caviar Nacaríi

VIEIRA, COL.LIFLOR I POLLASTRE

Vieira rostida, cremòs de col.liflor, fons reduit de pollastre, la seva pell cruixent i caviar Baaeri

LLAMANTOL BLAU

Llamantol blau rostit, duo de salses del seu corall i caviar Ossetra

COLOMÍ DE BRESSE

Colomí de Bresse, bombó del seu interior, tòfona meanospòrum  i caviar Amur Beluga

XOCOLATA, OLI I CAVIAR

Textures de xocolata, AOVE i caviar Imperial

Menú amb degustació de caviar Beluga:           390,00€

Menú amb degustació de caviar Ossetra:          320,00€

Sinfonia de vins:           120,00€

(IVA inclòs. Menú sota previa, sota pagament del 60% en concepte de garantia En cas de cancelació de la reserva en mín. 72h. es tornaria el

100% de la garantia, en mín. 24 h. es cobraria el 50% de la reserva, i si el plaç fos inferior, no es tornaria.  Begudes no incloses)

Primer i únic menú degustació100% caviar en tota Espanya desde 2017

A principis de la temporada d'hivern de 2017, sen's va ocurrir crear un Menú homenatge dedicat al caviar Nacaríi de la Vall d'Arán. Un menú no molt llarg, on desde un bon principi, la maridavem amb els excelents productes que han fet que Eth Bistró, destaqués rapidament, entre el sector de clientela que buscaven un local gastronòmic diferent a la Vall. Sense donar-nos compte, i sense saber-ho, estavem creant el que seria el primer menú degustació que es feia a Espanya al100% amb caviar, desde les entrades fins les postres. A dia, d'avui, seguim essent l'unic restaurant del pais amb un menu d'aquestes característiques, i el menú s'ha consolidat, ha evolucionat i ha crescut. Fem servir a dia d'avui, caviars de diferents zones del mon, Irán, Xina, Polonia, Bulgaria i de Espanya (Vall de Arán). Esperem que disfruteu d'un Menú fet amb productes impresionants, i que any es va reafirmant dins dels menús mes exclusius i costosos del panorama gastronòmic nacional.

RESERVA LA TEVA TAULA

[contact-form-7 404 "Not Found"]