Desde Eth Bistró, hem preparat un super Menú de cap d’any,
per donar la millor benvinguda al nou 2024!!!
BENVINGUTS!!!
MENÚ CAP D’ANY 2023
Duo d’Ostres Guillardeau
amb ajoblanco de coco i txiplote i al natural
Garota, gamba i caviar
garota al natural farcida de tartar de gamba i caviar ossetra
Delicies del Cantàbric amb angul.les
Centolla sense feina, emulsió dels seus coralls amb angul.les en brasa
Crema de carbassa feta a la brasa
amb vieires, gambes de Palamós i caviar Imperial
Llobarro rostit
amb crema de rossinyols, safrà i gnocchis d’espinacs
Llamantol en brasa
sense feina, amb “suquet” del seu corall i caviar Beluga
Filet Wellington
de vaca “rubia” gallega Marela, en pasta de full, robuchon de ceps, demi-glace i tòfona
Infusió de fruits vermells
amb escuma de mascarpone, gelat natural de maduixa i menta
Café i dolços Nadalencs
Raïm de la sort, bolsa cotilló
BODEGA
Ví blanc Obsequi (DO Empordà)
Vi negre Malleolus (DO Ribera del Duero)
Champane André Clouet Grande Reserve
225,00
(IVA inclòs)