CARTA BISTRONÓMI-K 50€/Pers
(Menú format per pa, aperitius previs, entrant, plat principal i postre. Begudes no incloses. IVA inclòs)
ENTRANTS
Trio d’ostres al natural, salsa ponzu amb ous de truita i amb salsa de bloody mary
Coca d’anguil.la fumada, foie, poma, ceba caramelitzada, brots frescos i balsàmic
Famosa croqueta de gamba amb kataifi, romesco de cacahuet i allïoli d’all negre
Garotes gratinades en reducció de cava (11,00€)
Sopa de ceps i castanyes amb pasta de full, mandonguilles de papada ibèrica i tòfona
Ou de pagès a 63ºC, tòfona melanosporum, papada confitada i melós de patata trufada
Ceps saltejats amb l.lamines de foie, tòfona melonosporum i rovell d’ou
Carxofes confitades, sepionetes saltejades, crema de pernil ibèric i lasques de pernil
Usuzukuri de tonyina amb aove, tomaquet, oliva negra, ceba tendra i salsa d’anguil.la
Ravioli de centolla a la donostiarra, en ravioli de pasta wontón i espectacular crema de corall de gamba
PEIX I MARISC
Llom premium de bacallà “El Barquero”, confitat a 65ºC quenelle de samfaina i crema de broquil
Espardenyes amb eriç i tripa de bacallà, en delicios pil-pil al safrá (13,00€)
Vieires amb papada ibèrica confitada, crema de txirivía, salsa teriiaki i poma grannie
Suprema de llobarro de llotja rostida, salsa de crustacis i fons de les seves espines
Kokotxes de lluç al pil pil de ceps i foie amb xampinyó
EL NOSTRE CÈLEBRE ARRÒS “A LA LLAUNA”
(9,00€/pers. Preu pers)
de gamba de Palamós amb fons del seu corall
de espardenyes, sepionetes i tripes de bacallà
de colomí de Bresse amb carxofetes confitades i ceps
LES CARNS