RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

LA CARTA BISTRONOMI-K

LA CARTA BISTRONOMI-K

 

CARTA BISTRONÓMI-K   50€/Pers

(Menú format per pa, aperitius previs, entrant, plat principal i postre. Begudes no incloses. IVA inclòs)

 

 

ENTRANTS

Trio d’ostres al natural, salsa ponzu amb ous de truita i amb salsa de bloody mary

Coca d’anguil.la fumada, foie, poma, ceba caramelitzada, brots frescos i balsàmic

 Famosa croqueta de gamba amb kataifi, romesco de cacahuet i allïoli d’all negre

Garotes gratinades en reducció de cava (11,00€)

Sopa de ceps i castanyes amb pasta de full, mandonguilles de papada ibèrica i tòfona

Ou de pagès a 63ºC, tòfona melanosporum, papada confitada i melós de patata trufada

Ceps saltejats amb l.lamines de foie, tòfona melonosporum i rovell d’ou

Carxofes confitades, sepionetes saltejades, crema de pernil ibèric i lasques de pernil

Usuzukuri de tonyina amb aove, tomaquet, oliva negra, ceba tendra i salsa d’anguil.la

Ravioli de centolla a la donostiarra, en ravioli de pasta wontón i espectacular crema de corall de gamba

PEIX I MARISC

Llom premium de bacallà “El Barquero”, confitat a 65ºC quenelle de samfaina i crema de broquil

Espardenyes amb eriç i tripa de bacallà, en delicios pil-pil al safrá (13,00€)

Vieires amb papada ibèrica confitada, crema de txirivía, salsa teriiaki i poma grannie

Suprema de llobarro de llotja rostida, salsa de crustacis i fons de les seves espines

Kokotxes de lluç al pil pil de ceps i foie amb xampinyó  

EL NOSTRE CÈLEBRE ARRÒS “A LA LLAUNA”

(9,00€/pers. Preu pers)

de gamba de Palamós amb fons del seu corall 

de espardenyes, sepionetes i tripes de bacallà

de colomí de Bresse amb carxofetes confitades i ceps

 

LES CARNS

 

Llom baix de vaca al grill amb la nostre demi-glace i patata pont nou

Steak tartar de filet de vedella tallat a gavinet, amb tòfona i patata palla

Caneló XL de pollastre de pagès, crema de ceps, fons de la seva carcasa i tòfona melanosporum

Garrinet a baixa temperatura, tupinambur y escalunyes caramelitzades

Colomí de Bresse en dues coccions, gamba de Palamós y torrada de Santa Teresa (16,00€)

POSTRES FETS A CASA

Tarta de formatge, coulis de fruits vermells i crumble cítric

Escuma de crema catalana, gelat de violeta i  fruits vermells

Torrada de Santa Teresa de brioix, crema de café amb llet i gelat de dolç de llet

Coulant d’avellana, coulis de préssec i gelat de mango

Coulant de xocolata, coulis de préssec i gelat de gerds i menta

Ganache de xocolata, crema de plátan, menta i textures de mango

Tatin de poma de Girona amb gelat de vainilla i poma

surtit de  fomatges, amb confitura, codony i nous (13,00€)

Gelat de cítrics de verdura i gerds

Gelat de xocolata cuzco i flor de sal