RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

MENU BISTRONÒMIC

MENU BISTRONÒMIC

MENÚ BISTRONÒMIC

(Aperitius previs, entrant, plat principal i postre)

ENTRANTS

 TARTAR DE TOMAQUET, VICHYSSOISE DE POMA VERDA, PERA I APIT, GELAT DE TOMAQUET, SARDINA FUMADA, RAÏM I PERA

ANGUIL.LA FUMADA, VELOUTÉ DE MUSCLOS, ESFERES LÍQUIDES DE BRANDADA DE BACALLÀ I CAVIAR (10,00)

USUZUKURI DE TONYINA VERMELLA BALFEGÓ, MAIONESA JAPO, DE SIRATXA, GUACAMOLE I TERIIAKI

FAMOSES CROQUETES DE GAMBA D’ETH BISTRÓ, ALL-I-OLI D’ALL NEGRE I ROMESCO

CANELÓ DE CENTOLLA, VELOUTÉ DE GAROTES I SAFRÀ, SALSA DE PLANCTON MARÍ I ALGA CODIUM

LA NOSTRA VERSIÓ DE LA SOPA DE CEBA, ENCONSTRADA AMB PASTA DE FULL I TÒFONA (HOMENATGE A PAUL BOCUSE)

OU DE PAGÈS A 65ºC, PARMENTIER TRUFAT, DEMIGLACE DE CEBA ESCALIVADA I TÒFONA

RAVIOLIS DE LLAMANTOL AMB EL SEU MEDALLÓ ROSTIT, AMB CREMA DEL SEU CORALL (14,00€)

 

PLATS PRINCIPALS

LLOM DE BACALLÀ CONFITAT, GUISAT DELS SEUS “CALLOS” AMB CIGRONS I PIL-PIL DE PEBROTS VERDS FREGITS

LLOBARRO SALVATJE, CREMA DE ROSSINYOLS I SAFRÀ, DEMIGLACE DE LES ESPINES I GNOCCHIS D’ESPINACS

ROGER DE ROCA XL, SENSE FEINA EN EL SEU “SUQUET”, MINI PÈSOLS DEL MARESME I AIRE DE JULIVERT (12,00)

ARRÒS SEC “A LA LLAUNA” DE GAMBA DE PALAMÓS  (13,00€)

STEAK TARTAR DE VACA VELLA, TALLAT A GANIVET, IDIAZABAL, GELAT DE MOSTASSA I PATATES CRUIXENTS

CANELÓ DE CUA DE BOU EN DUES SALSES (DE FOIE I DE VÍ), I ROSSINYOLS

GARRINET CONFITAT 14 H., SALSA CÍTRICA, TARONJA, CREMA DE PASTANAGA I POMA AVAÏNILLADA

 

LES POSTRES

TORRADA DE SANTA TERESA, CREMA DE CAFÉ I GELAT DE DOLÇ DE LLET

COULANT DE XOCOLATA NEGRA 70% AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR

CREMA CATALANA EN ESCUMA, AMB GELAT DE VIOLETA I GERDS

INFUSIÓ DE FRUITS VERMELLS, ESCUMA DE MASCARPONE, GELAT DE MADUIXA I MENTA

TARTA-TATIN FINA DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR

TARTA DE FORMATGE TRADICIONAL TIPUS “LA VINYA”

SELECCIÓ DE 3 FORMATGES SELECCIÓ DEL MESTRE FORMATGER DOMINIQUE BOUCHAIT (10,00)

GELATS NATURALS

 

58,00€

(Precio por persona. IVA incluido)