RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

LA CARTA BISTRONOMI-K

LA CARTA BISTRONOMI-K

MENÚ BISTRONÓMIC

50€/pers

(Pa, aperitius previs, entrant, plat principal i postre)

 

PER COMENÇAR

 

TRIO D’OSTRES DE NORMÁNDIA (KRYSTALLE)

al natural, bloody mary i amb ponzu i caviaroli de wasabi

USUZUKURI DE TONYINA BALFEGÓ

 maionesa japonesa, mango, salsa teriiaki i brots

FOIE MI-CUIT, ANGUIL.LA FUMADA, CEBA I POMA

gelée de ceba de figueres i coulis de poma avaïnillada

FAMOSES CROQUETES DE GAMBA

 salsa romesco, maionesa de safrà i allïoli d’all negre

OU A BAIXA TEMPERATURA

melós de patata trufat, bolets i tòfona melanosporum (8,00€)

BRIOIX FARCIT DE LLAMANTOL (LOBSTER ROLL)

brots frescos, ruca, maionesa de siratxa i un toc picant (10,00€)

PÈSOLS DEL MARESME

 amb el seu pil-pil, tripa de bacallá, botifarra negra i tòfona

AMANIDA DE VERDURES, BROTS, FULLES SILVESTRES I FLOR DE TOMAQUET

escuma de romesco, gelée de kalamata, codony, anous i oli d’avellana

TARTAR DE TOMAQUET D’ETH BISTRÓ

 mango, guacamole, emulsió de mostassa i el seu gelat

RAVIOLI DE TXANGURRO A LA DONOSTIARRA

ravioli farcit de centolla del Cantàbric amb crema de garota i salicòrnia

 

PLATS PRINCIPALS

 

L’ARRÒS “A LA LLAUNA” DE L’EMPORDÁ

 

DE GAMBA DE PALAMÓS (Sup. 10,00€/pers)

arròs bahia sec, fet amb fons de corall dels seus caps. Mínim 2 pers.

D’ESPARDENYES, SEPIONETES I SAFRÁ (Supl. 13,00€/pers)

arròs bahia sec, fet amb sofregit fosc ampurdanés i safrà. Minim 2 pers.

  

 

EL PEIX

 

LLOM DE BACALLÀ PREMIUM “EL BARQUERO”

 a 65ºC sobre llit de pebrots de piquillo, el seu pil-pil i corall

LLOBARRO DE LLOTJA

 en suprema, amb patata confitada i demiglace de les seves espines

LLOMS DE ROGER/MOLLS XL

en suquet de les seves espines i gnoquis de safrà (Supl. 10,00€)

MAR I MONTANYA

platillo de l’Empordà amb conill, cargols, rap, sèpia i escamarlans

OUS FERRATS AMB GAMBA

ous estrellats de pagès amb gamba de Palamós (Supl. 8,00€)

 

LA CARN

 

STEAK TARTAR

 de filet de vedella tallat a ganivet, amb torradetes de brioix

CANELÓ DE CUA DE BOU

amb dues salses (de vi i de foie) i salsifins

XAI DE LLET AMB PRUNES

 cuinat a baixa temperatura desossat, amb prunes i crema de txirivia

GARRINET CARAMELITZAT

cuinat a 72ºC, desossat, escalunyes, puré poma avaïnillada i salsa cítrica

FILET DE VEDELLA ROSSINI

al grill, amb escalopa de foie i puré Robuchón (Supl. 8,00€)

 

POSTRES

 

TARTA DE FORMATGE

amb gelat de cirera, coulis de fruits vermells i crumble cítric

TORRADA DE SANTA TERESA

amb crema de café amb llet i gelat de dolç de llet

GANACHE DE XOCOLATA 70% VALRHONA

en cornets, roques i crumble de xocolata

CREMA CATALANA

en escuma, amb gelat de violeta i maduixes

TARTA-TATIN FINA

de poma de Girona amb gelat de vainilla de Madagascar i coulis de poma

GELATS NATURAL

 de cítrics de verdura amb gerds