MENÚ BISTRONÒMIC
(Aperitius previs, entrant, plat principal i postre)
ENTRANTS
TARTAR DE TOMAQUET, VICHYSSOISE DE POMA VERDA, PERA I APIT, GELAT DE TOMAQUET, SARDINA FUMADA, RAÏM I PERA
ANGUIL.LA FUMADA, VELOUTÉ DE MUSCLOS, ESFERES LÍQUIDES DE BRANDADA DE BACALLÀ I CAVIAR (10,00)
USUZUKURI DE TONYINA VERMELLA BALFEGÓ, MAIONESA JAPO, DE SIRATXA, GUACAMOLE I TERIIAKI
FAMOSES CROQUETES DE GAMBA D’ETH BISTRÓ, ALL-I-OLI D’ALL NEGRE I ROMESCO
CANELÓ DE CENTOLLA, VELOUTÉ DE GAROTES I SAFRÀ, SALSA DE PLANCTON MARÍ I ALGA CODIUM
LA NOSTRA VERSIÓ DE LA SOPA DE CEBA, ENCONSTRADA AMB PASTA DE FULL I TÒFONA (HOMENATGE A PAUL BOCUSE)
OU DE PAGÈS A 65ºC, PARMENTIER TRUFAT, DEMIGLACE DE CEBA ESCALIVADA I TÒFONA
RAVIOLIS DE LLAMANTOL AMB EL SEU MEDALLÓ ROSTIT, AMB CREMA DEL SEU CORALL (14,00€)
PLATS PRINCIPALS
LLOM DE BACALLÀ CONFITAT, GUISAT DELS SEUS “CALLOS” AMB CIGRONS I PIL-PIL DE PEBROTS VERDS FREGITS
LLOBARRO SALVATJE, CREMA DE ROSSINYOLS I SAFRÀ, DEMIGLACE DE LES ESPINES I GNOCCHIS D’ESPINACS
ROGER DE ROCA XL, SENSE FEINA EN EL SEU “SUQUET”, MINI PÈSOLS DEL MARESME I AIRE DE JULIVERT (12,00)
ARRÒS SEC “A LA LLAUNA” DE GAMBA DE PALAMÓS (13,00€)
STEAK TARTAR DE VACA VELLA, TALLAT A GANIVET, IDIAZABAL, GELAT DE MOSTASSA I PATATES CRUIXENTS
CANELÓ DE CUA DE BOU EN DUES SALSES (DE FOIE I DE VÍ), I ROSSINYOLS
GARRINET CONFITAT 14 H., SALSA CÍTRICA, TARONJA, CREMA DE PASTANAGA I POMA AVAÏNILLADA
LES POSTRES
TORRADA DE SANTA TERESA, CREMA DE CAFÉ I GELAT DE DOLÇ DE LLET
COULANT DE XOCOLATA NEGRA 70% AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR
CREMA CATALANA EN ESCUMA, AMB GELAT DE VIOLETA I GERDS
INFUSIÓ DE FRUITS VERMELLS, ESCUMA DE MASCARPONE, GELAT DE MADUIXA I MENTA
TARTA-TATIN FINA DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR
TARTA DE FORMATGE TRADICIONAL TIPUS “LA VINYA”
SELECCIÓ DE 3 FORMATGES SELECCIÓ DEL MESTRE FORMATGER DOMINIQUE BOUCHAIT (10,00)
GELATS NATURALS
58,00€
(Precio por persona. IVA incluido)