RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

LA CARTA BISTRONOMI-K

LA CARTA BISTRONOMI-K

MENÚ BISTRONÓMIC

55€/pers

(Aperitius previs, entrant, plat principal i postre)

 

PER COMENÇAR

USUZUKURI DE TONYINA BALFEGÓ

 maionesa japonesa, siratxa, mango, salsa teriiaki i brots

FOIE MI-CUIT, ANGUIL.LA FUMADA, CEBA, POMA I FIGUES

coulis de ceba de figueres, puré de poma avaïnillada, melmelada de figues (Supl. 7,00€)

FAMOSES CROQUETES DE GAMBA

 salsa romesco, maionesa de safrà i allïoli d’all negre

OU A 65ºC, TÒFONA, CEPS, CEBA I PATATA

melós de patata trufat, ceps, demiglace de ceba rostida i tòfona melanosporum 

RAMEN DE LA RIOJA by Lucía Grávalos

caldo ramen, carpaccio de xampinyo, bacon fumat, ou, pebrot de vidre i ceba tendra

COL.LIFLOR, BEIXAMEL I CAVIAR by Lucía Grávalos

 col.liflor noissete amb el seu cruixent, beixamel fumada i caviar (Supl. 10,00€)

TOMAQUET, COCO, GUACAMOLE I RAÏM

 célebre tartar de tomaquet d’Eth Bistró, ajoblanco de coco, raïm i emulsió de kimchi

RAVIOLI DE TXANGURRO A LA DONOSTIARRA

ravioli farcit de centolla del Cantàbric amb crema de garota i salicòrnia

 

PLATS PRINCIPALS

 EL PEIX

 

LLOM DE BACALLÀ PREMIUM “EL BARQUERO”

 a 65ºC, sobre crema d’espinacs i bacallà fumat, cigrons i escalunyes

LLOBARRO DE LLOTJA

 en suprema, amb velouté de llamantol, puré de topinambur i demiglace de les seves espines

ARRÒS “A LA LLAUNA” AMB GAMBA DE PALAMÓS o D’ESPARDENYES

arròs bahia sec, fet amb corall dels seus caps, mínim 2 pers. (Supl. 13,00€/pers)

MAR I MONTANYA

platillo de l’Empordà amb conill, cargols, rap, sèpia i gambes

 

LA CARN

 

STEAK TARTAR

 de filet de vedella tallat a ganivet, amb torradetes de brioix

(possibilitat de maridar amb 10 gr de caviar Amur Beluga. Suplement 30€)

CANELÓ DE CUA DE BOU

amb dues salses (de vi i de foie) amb tòfona  i salsifins

GARRINET CARAMELITZAT

cuinat a 72ºC, desossat, escalunyes, puré poma avaïnillada i salsa cítrica

PINTADA, TÒFONA I MÚRGOLES

cuixa de pintada dessosada, salsa fosca de la seva carcassa i múrgoles 

FILET DE VACA VELLA 

al grill, amb  salsa reduïda de demiglace i puré Robuchón (Supl. 8,00€)

 

LES POSTRES

 

TARTA DE FORMATGE

deconstruïda, coulis de fruits vermells, crumble de galleta

TORRADA DE SANTA TERESA CARAMELITZADA

amb crema de café amb llet i gelat de dolç de llet

PAISSATGE DE LA VAL D’ARAN by Lucía Grávalos

crema de café, mousse de xocolata, gelat de vaïnilla, garrapinyats i gers liofilitzats

CREMA CATALANA

en escuma, amb gelat de violeta i maduixes

TARTA-TATIN FINA

de poma de Girona amb gelat de vainilla de Madagascar i coulis de poma

GIRONA I ELS SEUS XUIXOS

xuixos tradicionals de crema, de ratafia, de cheesecake, de lemon pie…

GELATS NATURAL

 de cítrics de verdura amb gerds, de sorbet de chocolata negra…