MENÚ BISTRONÓMIC
55€/pers
(Aperitius previs, entrant, plat principal i postre)
PER COMENÇAR
USUZUKURI DE TONYINA BALFEGÓ
maionesa japonesa, siratxa, mango, salsa teriiaki i brots
FOIE MI-CUIT, ANGUIL.LA FUMADA, CEBA, POMA I FIGUES
coulis de ceba de figueres, puré de poma avaïnillada, melmelada de figues (Supl. 7,00€)
FAMOSES CROQUETES DE GAMBA
salsa romesco, maionesa de safrà i allïoli d’all negre
OU A 65ºC, TÒFONA, CEPS, CEBA I PATATA
melós de patata trufat, ceps, demiglace de ceba rostida i tòfona melanosporum
RAMEN DE LA RIOJA by Lucía Grávalos
caldo ramen, carpaccio de xampinyo, bacon fumat, ou, pebrot de vidre i ceba tendra
COL.LIFLOR, BEIXAMEL I CAVIAR by Lucía Grávalos
col.liflor noissete amb el seu cruixent, beixamel fumada i caviar (Supl. 10,00€)
TOMAQUET, COCO, GUACAMOLE I RAÏM
célebre tartar de tomaquet d’Eth Bistró, ajoblanco de coco, raïm i emulsió de kimchi
RAVIOLI DE TXANGURRO A LA DONOSTIARRA
ravioli farcit de centolla del Cantàbric amb crema de garota i salicòrnia
PLATS PRINCIPALS
EL PEIX
LLOM DE BACALLÀ PREMIUM “EL BARQUERO”
a 65ºC, sobre crema d’espinacs i bacallà fumat, cigrons i escalunyes
LLOBARRO DE LLOTJA
en suprema, amb velouté de llamantol, puré de topinambur i demiglace de les seves espines
ARRÒS “A LA LLAUNA” AMB GAMBA DE PALAMÓS o D’ESPARDENYES
arròs bahia sec, fet amb corall dels seus caps, mínim 2 pers. (Supl. 13,00€/pers)
MAR I MONTANYA
platillo de l’Empordà amb conill, cargols, rap, sèpia i gambes
LA CARN
STEAK TARTAR
de filet de vedella tallat a ganivet, amb torradetes de brioix
(possibilitat de maridar amb 10 gr de caviar Amur Beluga. Suplement 30€)
CANELÓ DE CUA DE BOU
amb dues salses (de vi i de foie) amb tòfona i salsifins
GARRINET CARAMELITZAT
cuinat a 72ºC, desossat, escalunyes, puré poma avaïnillada i salsa cítrica
PINTADA, TÒFONA I MÚRGOLES
cuixa de pintada dessosada, salsa fosca de la seva carcassa i múrgoles
FILET DE VACA VELLA
al grill, amb salsa reduïda de demiglace i puré Robuchón (Supl. 8,00€)
LES POSTRES
TARTA DE FORMATGE
deconstruïda, coulis de fruits vermells, crumble de galleta
TORRADA DE SANTA TERESA CARAMELITZADA
amb crema de café amb llet i gelat de dolç de llet
PAISSATGE DE LA VAL D’ARAN by Lucía Grávalos
crema de café, mousse de xocolata, gelat de vaïnilla, garrapinyats i gers liofilitzats
CREMA CATALANA
en escuma, amb gelat de violeta i maduixes
TARTA-TATIN FINA
de poma de Girona amb gelat de vainilla de Madagascar i coulis de poma
GIRONA I ELS SEUS XUIXOS
xuixos tradicionals de crema, de ratafia, de cheesecake, de lemon pie…
GELATS NATURAL
de cítrics de verdura amb gerds, de sorbet de chocolata negra…