LA CARTA GOURMET
OSTRES GUILLARDEAU Nª 2 AL NATURAL
DEGUSTACIÓ DE CAVIAR OSSETRA O BELUGA IRÁN
GAROTES FARCIDES DE BUTIFARRA NEGRA I GRATINADES AL CAVA (3 Uds)
TARTAR DE GAMBA DE PALAMÓS, OLI DEL SEU CORALL I OUS DE TRUITA (O AMB 10gr. DE CAVIAR)
GAMBES DE PALAMOS “TALLA EXTRA” A LA PLANXA O EN BRASA KAMADO
TRUITA OBERTA AMB GAMBES GRANS, BUTIFARRA NEGRA , SOBRASSADA DE BOU I BOLETS
ESPARDENYES SALTEJADES O EN BRASA JAPONESA KAMADO
OUS FERRATS DE PAGÈS AMB 10gr DE CAVIAR
OUS FERRATS DE PAGÈS AMB GAMBES DE PALAMOS
LLAMANTOL EN BRASA, VELOUTÉ DELS SEUS CORALLS I 10GR DE CAVIAR
KOKOTXES DE LLUÇ AMB PIL-PIL DE FOIE
CUETES DE PORC IBÈRIC CONFITATS A BAIXA TEMPERATURA AMB LLAMANTOL BLAU
ARRÒS “A LA LLAUNA” DE GAMBES DE PALAMÓS
ARROZ “A LA LLAUNA” AMB ESPARDENYES I SEPIONETES AMB GARUM D’ESCATA
FILET DE VACA RUBIA GALLEGA, PISTOU DE XAMPINYONS, PARMENTIER DE BOLETUS I TÒFONA
COLOMÍ DE BRESSE EN 2 COCCIONS AMB LA SEVA ROIAL, FONS DE LES CARCASES I PERA
TIRAMISÚ DE GAROTA I CAVIAR
LA GASTRONOMIA DE LA COSTA BRAVA A LA VAL D'ARAN
Address
Passeig dera Llibertat 18 25530 Vielha (Lleida)