RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

LA NOSTRA CARTA PREMIUM

LA NOSTRA CARTA PREMIUM

LA CARTA GOURMET

OSTRES GUILLARDEAU Nª 2 AL NATURAL 

DEGUSTACIÓ DE CAVIAR OSSETRA O BELUGA IRÁN

GAROTES  FARCIDES DE BUTIFARRA NEGRA I GRATINADES AL CAVA (3 Uds)

TARTAR DE GAMBA DE PALAMÓS, OLI DEL SEU CORALL I OUS DE TRUITA (O AMB 10gr. DE CAVIAR)

GAMBES DE PALAMOS “TALLA EXTRA” A LA PLANXA O EN BRASA KAMADO

TRUITA OBERTA AMB GAMBES GRANS, BUTIFARRA NEGRA , SOBRASSADA DE BOU I BOLETS

ESPARDENYES SALTEJADES O EN BRASA JAPONESA KAMADO

OUS FERRATS DE PAGÈS AMB 10gr DE CAVIAR

OUS FERRATS DE PAGÈS AMB GAMBES DE PALAMOS

LLAMANTOL  EN BRASA, VELOUTÉ DELS SEUS CORALLS I 10GR DE CAVIAR

KOKOTXES DE LLUÇ AMB PIL-PIL DE FOIE 

CUETES DE PORC IBÈRIC CONFITATS A BAIXA TEMPERATURA AMB LLAMANTOL BLAU

ARRÒS “A LA LLAUNA” DE GAMBES DE PALAMÓS

ARROZ “A LA LLAUNA” AMB ESPARDENYES I SEPIONETES AMB GARUM D’ESCATA

FILET DE VACA RUBIA GALLEGA, PISTOU DE XAMPINYONS, PARMENTIER DE BOLETUS I TÒFONA

COLOMÍ DE BRESSE EN 2 COCCIONS AMB LA SEVA ROIAL, FONS DE LES CARCASES I PERA

TIRAMISÚ DE GAROTA I CAVIAR

LA GASTRONOMIA DE LA COSTA BRAVA A LA VAL D'ARAN

Marker

Address

Passeig dera Llibertat 18 25530 Vielha (Lleida)

RESTAURANT ETH BISTRÓ

abril 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« nov.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930