RESERVATION: (+34) 628803747 Dolors

LA CARTA

LA CARTA

LA CARTA

PER COMPARTIR

Anchoves de l’Escala, servides en estenedor amb pà de vidre ¿trufada?

La millor ostra del món Guilardeau, al natural o amb ajoblanco de coco, llima i salicòrnia

Gambes de Palamós talla gran (4 uds)

Famoses croquetes de gamba, maionesa de safrá, all i oli d’all negre i romesco de cacahuet

Eriços de mar gratinats amb velouté de safrà (4 uds)

ENTRANTS

Tartar de gamba de Palamós, emulsió dels seus coralls, ous de truita del Pirineo o amb caviar Imperial

Foie d’anec fet a casa, cruixent de croissant, gelée d’oporto, coulis de pruna, mango i poma

Brioix-roll d’espardenyes “a l’andalussa” i gambes de Palamós en el seu “suquet”, kimchy i brots frescos

Truita oberta de gambes de Palamós, sobrasada de bou, butifarra negra i bolets de temporada

Raviolis de llamantol, el seu medalló rostit, duo de salses dels coralls i alga codium

FAMOSOS ARROSSOS “A LA LLAUNA” 

Arròs de gambes de Palamós «a la llauna» amb fons del seu corall (min. 2)

Arròs sec «a la llauna» amb espardenyes, sepia i escamarlans (min. 2)

Arròs de colomí de Bresse, salsitxes, sèpia i escamarlans

PEIX

Llobarro salvatje amb la seva demiglace, velouté de rossinyols, mini-ceps i gnoccis d’alberginia fumada

Espardenyes, rossinyols i papada ibérica confitada, escuma de ceps i reducció de fons de carn

Cocotxes de lluç XL, velouté d’escamarlans i pil-pil de sobrassada

Roger de roca en la seva bullabesa, colàgen de les espines, puré de txirivia, crema de wakame i alga

Bacallà premium “El Barquero”, guisat amb els seus “callos”  i pil-pil de pebrots verds fregits

CARNS

Filet de vaca vella madurada Marela, parmentier de ceps, crema de múrgoles i salsa Perigourdine

Garrinet confitat, salsa citrica, puré de pastanaga rostida, praliné d’avellana i espinacs

Colomí de Bresse, bombó dels interiors, miso de pastanaga i pruna

POSTRES

Assortiment de formatges francesos del Pirinieo

Crema d’ametlla amarga, xocolata i albercoc

Infusió de fruits vermells i remolatxa, xocolata, sorbet de frambuesa, mascarpone i anet

Tarta de formatge (recepta pròpia) amb coulis de fruits vermells

LA GASTRONOMIA DE LA COSTA BRAVA A LA VAL D'ARAN

Reserva la teva taula

juliol 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« nov.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Marker

Address

Passeig dera Llibertat 18 25530 Vielha (Lleida)