RESERVATION: (+34) 628803747 (M. Dolors)

Menú Bistronòmic

Menú Bistronòmic

(Menú compost per entrant, plat principal i postres. Begudes no incloses. IVA inclòs)

                               ENTRANTS

Famoses croquetes de gambes de Palamós, romesco, safrà i all negre

Tàrtar de tomàquet «Eth Bistró» amb el seu caviar, gelée, gelat i crocant

Amanida de burratina de la Puglia, mango, maduixa i olives negres  

Tàrtar de tonyina vermella, all blanc de coco, raïm i granny apple

Caneló de pollastre de pagès, tòfona, salsa de múrgules i la seva demiglace

Sepionets a la brutesca, parmentier de patata violeta i salicòrnia

Raviolis de wonton de centolla a la donostiarra en velouté de nècora

Ou a 65ºC, parmentier trufada, papada confitada i tòfona melanosporum     (Supl. 7 €)

Carpaccio de gambes de Palamós, ceba caramel·litzada i oli del seu cap

                                    PLATS PRINCIPALS

Peix a l’forn (Turbó o llobarro) amb patates, tomàquet, ceba i olives negres

Bacallà premium, coliflor cremosa, ou a 63ºC i tòfona

Xai lletó a 72ºC, amb farigola, romaní i mel, amb milfulles de patata brava

Vieires XL, papada ibèrica, crema de xirivia i salsa teriyaki

Tàrtar de vedella de la vall i patates palla

Tataki de vedella vell, mantega Cafè de Paris i patata fregida en oli d’oliva

Arròs sec “a la llauna” amb gambes de Palamós o espardenyes (min 2 persones /supl. de 9 € persona)

                                                       POSTRES

La nostra torrada de santa Teresa caramel·litzada, crema de cafè i gelat de dolç de llet

Coulant de xocolata amb textures cítriques

Tarta tatin de poma, amb gelat de vainilla i coulis de poma

Escuma de crema catalana, gelat de violeta i maduixa

El nostre pastís de formatge cremós amb fruits vermells

Gelat natural del Bistro

                                                           Begudes no incloses, pa i snacks previs 3 €, (avisa el cambrer si no vols que t’el serveixin)

Reserva la Teva Taula