RESERVATION: (+34) 620724311

La Nostra Carta

La Nostra Carta

(Preu 42,00€ IVA inclòs. Escolliu 1 entrant, 1 plat principal i 1 postre, begudes no incloses)

ELS ENTRANTS

Amanida de pop, verduretes i cors de tomaquet, brots frescos amb vinagreta de pebrot

Tartar de tomaquet amb el seu gelée, gelat i cruixent

Txangurro a la Donostiarra amb Escuma de Brocoli

Tartar de tonyina vermella  en fons de “ajoblanco” de coco, guacamole,  poma granny i raïm  (Supl. 5€)

Famoses croquetes de gamba de Palamós, romesco de cacahuet i all-i-oli de safrà  

Pèsols del Maresme, sepioneta, butifarra negre i vel ibéric amb fons de verdures  

Caneló  de Pollastre de Gers amb crema de múrgoles i ceps

Cargols punxencs de Vilanova a la Bourguignone

Ou a baixa temperatura en parmentier,  foie, ceps i tòfona Melanosporum  (Supl. 9€)

ELS ARROSSOS

                              (Min 2 Pers/Preu Pers)

Arròs “a la llauna” amb Pintada i bolets 

Arròs “a la llauna” amb espardenyes del mediterrani, sepionetes i safrà   (Supl. 9€)

Arròs “a la llauna” amb gambes de Palamós i fons del seu corall  (Supl. 8€)

LES FONDUES

Fondue de formatges Suissos servit en Pa de Vilaller

Fondue de formatges amb Tòfona Blanca o amb Ceps i Múrgoles (Supl. 8€)

EL MAR

Bacallà premium a baixa temperatura Pil Pil de Pebrot Escalivat

Llobregant rostit, suc del seu corall,  daus de foie gras i trompeta dels morts  (Supl. 17€)

Corvall, salsa de crancs i coulis de pebrots del padró  

Garoina (en crema), kokotxes i gambes de Palamós  (Supl. 15€)

Vieira, papada, escuma de mongeta i ceba amb salsa Teriyaki  (Supl. 8€)

LA TERRA

Xai de llet (17 hores), salsa de mel i romaní, melòs lleuger de carbassa 

Cua de bou desossada amb salsa de ví i verduretes

Tataki de vaca madurada, salsa bordalesa i patata brava en milfulles  

Steak tartar, gelat de mostassa, ou ferrat i patates palla  

 

LES POSTRES

Torrada de santa Teresa amb crema de café amb llet i gelat de dolç de llet

Amanida de fruita amb menta 

Pa, xocolata, oli d’oliva i sal de mandarina

Coulant de xocolata amb taronja en textures  

Tarta fina de poma,  el seu gelat i salsa de peres  

Escuma de crema catalana, gerds i gelat de violeta  

Gelats naturals de Eth Bistró

Reserva la Teva Taula