RESERVATION: (+34) 620724311

La Nostra Carta

La Nostra Carta

(Preu 39,00€ IVA inclòs. Escolliu 1 entrant, 1 plat principal i 1 postre, begudes no incloses)

ELS ENTRANTS

Amanida de pop, verduretes i cors de tomaquet, brots frescos amb vinagreta de pebrot

Tartar de tomaquet amb el seu caviar, gelée, gelat i cruixent

Tartar de tonyina vermella  en fons de “ajoblanco” de coco, guacamole,  poma granny i raïm  (Supl. 5€)

Famoses croquetes de gamba de Palamós, romesco de cacahuet i all-i-oli de safrà  

Pèsols del Maresme, sepioneta, butifarra negre i vel ibéric amb fons de verdures  

Txangurro a la donostiarra el seu corall i escuma de céleri

Pollastre de Gers en caneló amb gambes de Palamós  (Supl. 12€)

Brandada de bacallà, pil-pil de pebrot del  piquillo i  cristalls de colors  

Ou a baixa temperatura en parmentier,  foie, ceps i tòfona Melanosporum  (Supl. 9€)

ELS ARROSSOS

                              (Min 2 Pers/Preu Pers)

Arròs “a la llauna” amb colomí de Bresse i bolets  

Arròs “a la llauna” amb espardenyes del mediterrani, sepionetes i safrà   (Supl. 9€)

Arròs “a la llauna” amb gambes de Palamós i fons del seu corall  (Supl. 8€)

LES NOSTRES FONDUES

                             (Min 2 Pers/Preu Pers)

Fondue de 3  formatges suissos servit en pà rústic  

Fondue de formatges amb tòfona blanca o de ceps i múrgoles (Supl. 9€)

EL MAR

Bacallà premium a baixa temperatura, en crema de tirabecs

Llobregant rostit, suc del seu corall,  daus de foie gras i trompeta dels morts  (Supl. 17€)

Corvall, salsa de crancs i coulis de pebrots del padró  

Garoina (en crema), kokotxes i gambes de Palamós  (Supl. 15€)

Vieira, papada, escuma de mongeta i ceba amb salsa Teriyaki  (Supl. 8€)

LA TERRA

Xai de llet (17 hores), salsa de mel i romaní, melòs lleuger de carbassa 

Cua de bou al ví, amb puré de castanyes

Tataki de vaca madurada, salsa bordalesa i patata brava en milfulles  

Steak tartar, gelat de mostassa, ou ferrat i patates palla  

Cuixa de Pintada de Sonchamp amb peres 

LES POSTRES

Torrada de santa Teresa amb crema de café amb llet i gelat de dolç de llet

Amanida de fruita amb menta 

Pa, xocolata, oli d’oliva i sal de mandarina

Coulant de xocolata amb taronja en textures  

Mango en sopa de llet de coco i gelat de kefir allimonat 

Tarta fina de poma,  el seu gelat i salsa de peres  

Escuma de crema catalana, gerds i gelat de violeta  

Gelats naturals de Eth Bistró

Reserva la Teva Taula