RESERVATION: (+34) 620724311

La Carta

La Carta

ELS ENTRANTS

Amanida de Brots Frescos, Cansalada, Escamarlanets i Vinagreta dels seus corall.  14

Tartar de Tomaquet amb el seu Caviar, Gelée, Gelat i Cruixent.  15

Tartar de Tonyina Vermella Balfegó, Rovell Curat, Tobiko, Sèsam i Wasabi.  19

Croquetes de Gamba de Palamós, Romesco de Cacahuet.  16

Parmentier, Sepioneta, Ceba Caramelitzada i Roca de Tinta.  15

Pèsols Llàgrima del Maresme, Cansalada i Pernil Ibéric.  18

Txangurro, Céleri i Fons de Cap de Llamantol.  18

Pollastre de Gers amb Gambes de Palamós (en caneló).  25

Milfulles de Vidre amb Brandada de Bacallà. 15

Ou BIO a Baixa Temperatura, Ceps i Trufa Melanosporum.  23

ELS ARROSSOS

                              (Min 2 Pers/Preu Pers)

Arròs de Delta de l’Ebre amb Roger a la Flama.  23

Arròs “a la Llauna” amb Espardenyes i Safrà.  29

Arròs “a la Llauna” amb Gambes de Palamós.  28

Arròs melòs amb Cap i Pota, Butifarra Negra i Sepionetes.  19

LES NOSTRES FONDUES

                             (Min 2 Pers/Preu Pers)

Fondue de Formatges Suissos servit en Pà Rústic.  21

Fondue de Formatges amb Ceps i Múrgoles.  26

Fondue de Formatges amb Tòfona Blanca del Piedmont.  28

EL MAR

Bacallà a Baixa Temperatura en Crema Fina de Fabada amb Versió del Compango.  22

Suprema de Corvall a la Brasa amb Suquet de Gamba de Palamós.  24

“Kokotxas” de Lluç en Pil-Pil de Foie, Coulis de Ceba Caramelitzada.  26

Vieira, Papada Ibérica, Escuma de Mongeta del Ganxet i Salsa Teriyaki.  27

LA TERRA

Lingot de Xai de Llet, Salsa de Mel i Romaní.  21

Raviolis de Cua de Bou al Ví amb Tòfona.  19

Moll de l’Os al Forn amb Tataki de “Txuleta”, Salsa de Ceps I Rossinyols.  23

Civet de Colomí de Bresse amb Peres, Mini Hortalitzes a la Brasa.  28

LES POSTRES

Torrada de Santa Teresa amb Crema de Café amb Llet i Vainilla de Mèxic.  8

Maduixes, Frambueses, Pà de Pessic al Minut i Gelat de Iogurt.  8

Milfulles de Girlatxe de Plàtan i Xocolata enTextures. 8

Coulant de Xocolata amb Taronja.  8

Mango en Sopa de Llet de Coco i Gelat de Kefir Allimonat.  8

Tarta Fina de Poma, Crema Inglesa i el seu Gelat.  8

Escuma de Crema Catalana, Gerds i Gelat de Violeta. 8

Reserva la Teva Taula