(Menú compost per entrant, plat principal i postres. Begudes no incloses. IVA inclòs)
ENTRANTS
Famoses croquetes de gambes de Palamós, romesco, safrà i all negre
Tàrtar de tomàquet «Eth Bistró» amb el seu caviar, gelée, gelat i crocant
Amanida de burratina de la Puglia, mango, maduixa i olives negres
Tàrtar de tonyina vermella, all blanc de coco, raïm i granny apple
Caneló de pollastre de pagès, tòfona, salsa de múrgules i la seva demiglace
Sepionets a la brutesca, parmentier de patata violeta i salicòrnia
Raviolis de wonton de centolla a la donostiarra en velouté de nècora
Ou a 65ºC, parmentier trufada, papada confitada i tòfona melanosporum (Supl. 7 €)
Carpaccio de gambes de Palamós, ceba caramel·litzada i oli del seu cap
PLATS PRINCIPALS
Peix a l’forn (Turbó o llobarro) amb patates, tomàquet, ceba i olives negres
Bacallà premium, coliflor cremosa, ou a 63ºC i tòfona
Xai lletó a 72ºC, amb farigola, romaní i mel, amb milfulles de patata brava
Vieires XL, papada ibèrica, crema de xirivia i salsa teriyaki
Tàrtar de vedella de la vall i patates palla
Tataki de vedella vell, mantega Cafè de Paris i patata fregida en oli d’oliva
Arròs sec “a la llauna” amb gambes de Palamós o espardenyes (min 2 persones /supl. de 9 € persona)
POSTRES
La nostra torrada de santa Teresa caramel·litzada, crema de cafè i gelat de dolç de llet
Coulant de xocolata amb textures cítriques
Tarta tatin de poma, amb gelat de vainilla i coulis de poma
Escuma de crema catalana, gelat de violeta i maduixa
El nostre pastís de formatge cremós amb fruits vermells
Gelat natural del Bistro
Begudes no incloses, pa i snacks previs 3 €, (avisa el cambrer si no vols que t’el serveixin)