MENÚ FONDUE DE FORMATGES
ENTRANTS
CROQUETES DE GAMBA, MAIONESA DE SAFRÀ, ALL I OLI D’ALL NEGRE I ROMESCO
CEPS SALTEJATS, EL SEU PIL-PIL, ROVELL D’OU CRUIXENT I TÒFONA
TARTAR DE TOMAQUET, AJOBLANCO DE COCO, PERA, SARDINA I RAÏM
FONDUES
FONDUE TRACIONAL DE 3 FORMATGES
FONDUE AMB TÒFONA BLANCA DEL PIEDMONT (9,00)
FONDUE DE FORMATGE BLAU (9,00)
POSTRES
CREMA CATALANA EN ESCUMA, GELAT DE VIOLETA I MADUIXES
TARTA FINA DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA I POMA
GELATS NATURALS
53,00€/pers
(Menú format per un entrant, fondue a escollir i un postre. Menú mínim per 2 pers. Servei de pa artesanal i degustació de oliva premium 3,50€. Notifiqueu-nos si no valen que se’l servim. IVA inclòs)