|
top

MENÚ FONDUE DE FORMATGES

 

ENTRANTS

CROQUETES DE GAMBA, MAIONESA DE SAFRÀ, ALL I OLI D’ALL NEGRE I ROMESCO

CEPS SALTEJATS, EL SEU PIL-PIL, ROVELL D’OU CRUIXENT I TÒFONA

TARTAR DE TOMAQUET, AJOBLANCO DE COCO, PERA, SARDINA I RAÏM

 

FONDUES

FONDUE TRACIONAL DE 3 FORMATGES

FONDUE AMB TÒFONA BLANCA DEL PIEDMONT (9,00)

FONDUE DE FORMATGE BLAU (9,00)

 

POSTRES

CREMA CATALANA EN ESCUMA, GELAT DE VIOLETA I MADUIXES

TARTA FINA DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA I POMA

GELATS NATURALS

53,00€/pers

(Menú format per un entrant, fondue a escollir i un postre. Menú mínim per 2 pers. Servei de pa artesanal i degustació de oliva premium 3,50€. Notifiqueu-nos si no valen que se’l servim. IVA inclòs)

ELS MILLORS FORMATGES SUISSOS EN UNA FONDUE EXCEPCIONAL

RESERVA TU MESA


    Tengo/tenemos fecha flexible