MENÚ BISTRONÒMIC
APERITIUS GOURMET
Tres o cinc aperitius Gourmet (segons Menú curt o Menú llarg)
ENTRANTS
Foie mi-cuit trufat, melmelada de tomaquet, coulis de prunes, de mango amb croissant (8,00)
Usuzukuri de tonyina Balfegó, teriiaki, guacamole, siratxa, mango i ous d’hareng
Caneló de txangurro a la donostiarra, crema de eriç de mar, pil-pil de plancton i alga
Sopa de ceba amb pasta de full amb tòfona melanospòrum (homenatge a Paul Bocuse)
Famoses croquetes de gamba, maionesa de safra, all-i-oli d’all negre i romesco
Raviolis de llamantol, el seu medalló rostit, duo de salses del seu corall i ous d’hareng (15,00)
Ou a baixa temperatura, crema de coliflor fumada, coliflor noissete, sobrassada i crumble de ceps
EL
MAR
Llobarro salvatge rostida, demiglace de les seves espines
velouté de rossinyols, bolets de temporada i gnoccis de alberginia fumada
Bacallà premium confitat, guissat dels seus callos i pil-pil de pebrots verts fregits
Roger de roca en “suquet” de les seves espines amb cloises i alges (15,00)
LA
TIERRA
Steak tartar de filet, saradina fumada, emulsió de anxova, gelat de mostassa i patates fregides
Caneló de cua de vaca vella, crema al foie, reducció de salsa al ví i bolets de temporada
Xai de llet confitat, salsa de romaní, pastanaga i prunes
Espectacular arròs de colomí de Bresse, amb variat de bolets i tòfona (9,00)
POSTRES
Torrada de Santa Teresa caramelitzada, crema de café amb llet i gelat de dolç de llet
Crema catalana en escuma, gelat de violeta i maduixes
Enganxa’t al xocolata
Infusió de fruits vermells, crema de xantilly, merengue i sorbet de frambuesa
Tocinet de cel, fruita de la passió i iogurt
Tarta fina de poma, amb gelat de vainilla y poma
Tarta de formatge atemperada i cremosa, (recepta pròpia), amb coulis de fruits vermells
Menú curt: 3 aperitius gourmet, entrant, peix o carn i postre.
59,00€/pers.
Menú llarg: 5 aperitius gourmet, entrant, peix, carn, postre i petit fours.
82,00€/pers
(IVA inclòs. Degustació d’oli premium i servei de pa il.limitat 3,50€/pers. Si dessitjen que no se’l servim, rogem ens ho indiquin)