|
top

MENÚ BISTRONÒMIC

APERITIUS GOURMET

Tres o cinc aperitius Gourmet (segons Menú curt o Menú llarg)

ENTRANTS

Foie mi-cuit trufat, melmelada de tomaquet, coulis de prunes, de mango amb croissant (8,00)

Usuzukuri de tonyina Balfegó, teriiaki, guacamole, siratxa, mango i ous d’hareng

Caneló de txangurro a la donostiarra, crema de eriç de mar, pil-pil de plancton i alga 

Sopa de ceba amb pasta de full amb tòfona melanospòrum (homenatge a Paul Bocuse)

Famoses croquetes de gamba, maionesa de safra, all-i-oli d’all negre i romesco

Raviolis de llamantol, el seu medalló rostit, duo de salses del seu corall i ous d’hareng (15,00)

Ou a baixa temperatura, crema de coliflor fumada, coliflor noissete, sobrassada i crumble de ceps

EL
MAR

Llobarro salvatge rostida, demiglace de les seves espines
velouté de rossinyols, bolets de temporada i gnoccis de alberginia fumada

Bacallà premium confitat, guissat dels seus callos i pil-pil de pebrots verts fregits

Roger de roca en “suquet” de les seves espines amb cloises i alges (15,00)

LA
TIERRA

Steak tartar de filet, saradina fumada, emulsió de anxova, gelat de mostassa i patates fregides

Caneló de cua de vaca vella, crema al foie, reducció de salsa al ví i bolets de temporada

Xai de llet confitat, salsa de romaní, pastanaga i prunes

Espectacular arròs de colomí de Bresse, amb variat de bolets i tòfona (9,00)

POSTRES

Torrada de Santa Teresa caramelitzada, crema de café amb llet i gelat de dolç de llet

Crema catalana en escuma, gelat de violeta i maduixes

Enganxa’t al xocolata

Infusió de fruits vermells, crema de xantilly, merengue i sorbet de frambuesa

Tocinet de cel, fruita de la passió i iogurt

Tarta fina de poma, amb gelat de vainilla y poma

Tarta de formatge atemperada i cremosa, (recepta pròpia), amb coulis de fruits vermells

Menú curt:  3 aperitius gourmet, entrant, peix o carn i postre.

59,00€/pers.

Menú llarg:  5 aperitius gourmet, entrant, peix, carn, postre i petit fours. 

82,00€/pers

(IVA inclòs. Degustació d’oli premium i servei de pa il.limitat 3,50€/pers. Si dessitjen que no se’l servim, rogem ens ho indiquin)

RESERVA LA TEVA TAULA


    Tengo/tenemos fecha flexible