|
top
Left Parallax Background Element

DESCUBRIU UNA GASTRONOMIA QUE ENAMORA

Un any més, en plena evolució de Eth Bistró hem preparat una oferta gastronómica, on donem entrada a nous plats, nous productes y nous sabors, basats en la nostra identitat gastronòmica.

Una filosofía que ens ha portat a ser galardonats amb un Sol de la guía Repsol en la última edició celebrada a Cartagena, a seguir essent restaurant recomenat per la guía Michelin, desprès de 7 anys consecutius i desde fa una dies, en la edició 2025 de la prestigiosa guia Macarfi (que inclou per primer cop els restaurants de la provincia de Lleida), ens situen entre els 3 millors restaurants de toda la provincia.

Esperem tornar de veure’ls de nou i que descubreixin i disfrutin de plats maravellosos, realitzats amb tota la nostra passió e il.lusió per un mon tan espectacular com es el de la gastronomia.

ETH BISTRÓ, UN CONCEPTE MEDITERRANI
El 2015, varem iniciar un projecte que any a any s’ha guanyat el respecte i l’admiració de qui ens visita, y que aquest proper estiu arrivará ja a la seva desena temporada. I ho farem amb un concepte més madur, arriesgat, elegant i més mediterrani que mai, amb el toc innovador de la cuina tradicional fusionada amb l’alta cuina.

La nostra filosofia de l’Empordà (sent orgullosos embaixadors de la Marca de Garantia Gamba de Palamós desde 2018) amb la seva cuina, les seves tradicions, les seves formes de fer, la seva cultura i la seva historia, i amb picades d’ullet a l’excelent cuina de la resta del pais, son el fil conductor de aquesta nova experiència, que Eth Bistró porta al cor de Vielha.

m
FES CLICK I DESCOBREIX ALGUNS DELS NOSTRES PLATS

Sorry, no posts matched your criteria.

Left Parallax Background Element

CREATIVITAT I SABOR AMB EL MILLOR PRODUCTE

Desde Juny de 2015, s’ens va acudir la idea d’obrir un Espai Gastronòmic únic i diferent, que ha sabut guanyar-se l’estima de qui ens visita, i a la vegada, ens ha donat una millor perspectiva del objetiu que perseguiem, que es donar felicitat als nostres clients/amics.
Amb una idea gastronòmica totalment diferent al que podem trovar a la Val d’Arán, creiem que hem sabut omplir un espai que feia falta. Agraïm el carinyo que ens professeu dia a dia, amb els vostres somriures, els vostres agraïments i fidelitat, el que fa que cada dia creixi la ostra il.lusió i les ganes de compartir amb vosaltres, un ambient gastronòmic, social, familiar, etc.

Albert Jubany Vera
Apats:

Tots els dies (excepte dimarts) de 13:00h - 15:30h

Sopars:

Tots els dies (excepte dimarts) de 19:30h - 22:30h

Reserva la tela taula


    Tinc/tenim data flexible

    Menu

    Menú gamba de Palamós
    • Degustació del nostre gelat de gamba
      Degustació del nostre gelat de gamba de Palamós
    • Tartar de gamba
      Tartar de gamba, emulsió dels seus corals i caviar Ossetra
    • Croquetes de gamba de Palamós
    • Mini brioix-roll de gamba
    • Gambes de Palamós
    • Arròs empordanès «a la llauna»
      Arròs empordanès «a la llauna» amb gambetes de Palamós
    • Postres a escollir
      Postres a escollir