|
top
Left Parallax Background Element

NOVA OFERTA GASTRONÒMICA PER LA TEMPORADA D’HIVERN 24/25

Un any més, preparem una nova temporada d’hivern, on donem entrada a nous plats, nous productes y nous sabors, basats en la nostra filosofia gastronòmica, que ens ha portat aquest 2024, a poder ser reconeguts amb un Sol de la Guia Repsol. Esperem tornar de veure’ls de nou i que descubreixin i disfrutin de plats maravellosos, realitzats amb tota la nostra passió e il.lusió per un mon tan espectacular com es el de la gastronomia.

ETH BISTRÓ, CONCEPTE MEDITERRANI
El 2015, Albert Jubany i Dolors Vilalta van iniciar un projecte que any a any s’ha guanyat el respecte i l’admiració de qui ens visita, y que aquest estiu ha arrivat ja a la seva novena temporada. I ho fa amb un concepte més madur, arriesgat, elegant i més mediterrani que mai, amb el modern toc innovador de l’alta cuina. Un concepte que ens ha portat aquest mateix any a ser guardonats amb un Sol de la prestigiosa guía gastronómica Repsol, y a seguir essent un lloc recomenat per la guía Michelin desde fa ja 6 anys.

La nostra filosofia de l’Empordà, sent orgullosos embaixadors de la Marca de Garantia Gamba de Palamós, de la seva cuina, les seves tradicions, les seves formes de fer, la seva cultura i la seva historia, amb picades d’ullet a l’excelent cuina de la resta del pais, son el fil conductor de aquesta nova experiència, que l’Albert Jubany porta al cor de Vielha.

m
FES CLICK I DESCOBREIX ALGUNS DELS NOSTRES PLATS

Sorry, no posts matched your criteria.

Left Parallax Background Element

CREATIVITAT I SABOR AMB EL MILLOR PRODUCTE

Desde Juny de 2015, s’ens va acudir la idea d’obrir un Espai Gastronòmic únic i diferent, que ha sabut guanyar-se l’estima de qui ens visita, i a la vegada, ens ha donat una millor perspectiva del objetiu que perseguiem, que es donar felicitat als nostres clients/amics.
Amb una idea gastronòmica totalment diferent al que podem trovar a la Val d’Arán, creiem que hem sabut omplir un espai que feia falta. Agraïm el carinyo que ens professeu dia a dia, amb els vostres somriures, els vostres agraïments i fidelitat, el que fa que cada dia creixi la ostra il.lusió i les ganes de compartir amb vosaltres, un ambient gastronòmic, social, familiar, etc.

Albert Jubany Vera
Apats:

Tots els dies (excepte dimarts) de 13:00h - 15:30h

Sopars:

Tots els dies (excepte dimarts) de 19:30h - 22:30h

Reserva la tela taula


    Tengo/tenemos fecha flexible

    Menu

    menu gamba de Palamós
    • Croquetes de gamba de Palamós
    • Mini brioix-roll de gamba
    • Gambes de Palamós