EXPERIÈNCIA ETH BISTRÓ
LA CARTA
OSTRES, GAROTES I CAVIAR
OSTRA GUILLARDEAU Nº 2 NATURAL O AMB AJOBLANCO I TXIPLOTE
OSTRA GUILLARDEAU Nº 2 AMB POZU I CAVIAR
GAROTES AL NATURAL …¿AMB CAVIAR?
GAROTES DE MAR GRATINADES ESTIL EMPORDÀ
UN PARELL D’OUS FERRATS AMB 10GR. DE CAVIAR
DEGUSTACIÓ (30GR) DE CAVIAR BELUGA O OSSETRA, AMB BLINIS I CREMA
LA GAMBA DE PALAMÓS
TARTAR DE GAMBA, EMULSIÓ DEL SEUS CORALLS…AMB 10GR CAVIAR?
GAMBES TALLA EXTRA (+50GR/UD) EN PLANXA
GAMBES TALLA MEGA-EXTRA (+70GR/UD) EN PLANXA
TRUITA OBERTA DE GAMBA, VIEIRES, NAVALLES I ALGA… AMB CAVIAR?
ARRÒS DE GAMBA DE PALAMÓS “A LA LLAUNA”
EL MAR I LA MONTANYA
ALETES DE POLLASTRE DE PAGÈS AMB LLAMANTOL, VIEIRA I MONGETA VERDA
PESOLS LLÀGRIMA AMB EL SEU PIL-PIL, ESPARDENYES I DEMIGLACE DE POLLASTRE
EL MAR
LLAMANTOL BLAU ROSTIT SENCER, BEURRE BLANC DE CAVA I CAVIAR OSSETRA
KOKTOXES DE LLUÇ, VELOUTÉ DE CRANCS I PIL-PIL DE SOBRASSADA
ESPARDENYES DE LLANÇÀ EN PLANXA O EN SALSA BEURRE BLANC I CAVIAR
LA MONTANYA
FILET DE VACA VELLA, BRIOIX, FOIE, PARMENTIER, TÒFONA I SALSA PERIGORD
STEAK TARTAR, SARDINA FUMADA, EMULSIÓ D’ANXOVA I PATATES FREGIDES… AMB CAVIAR?
COLOMÍ DE BRESSE EN DOS COCCIONS, COL FARCIDA DE LA SEVA ROYALE I XIRIVIA
LES POSTRES
SOUFFLÉ ETH BISTRÓ DE VAINILLA DE TAHITÍ, AMB CREMA INGLESA
LA RESTA DE POSTRES DEL MENÚ BISTRONOMIC